sobota, 22 marca 2014

Szybki obiad bez gotowania - Tofu na słodko w sosie z banana i mango z migdałami

Jest coraz cieplej, a więc coraz bardziej chce się czasem na obiad coś na chłodno zjeść :) W takich sytuacjach świetnym rozwiązaniem jest tofu :) które można szybko przygotować na zimno w wersji na wytrawnie lub na słodko. 

Tym razem tofu zjadłem w wersji na słodko :) z sosem z banana i mango, z dodatkiem mielonych migdałów :) Pychota :)

Potrzebujemy:

- kawałek obranego ze skórki mango
- 1 mały banan obrany ze skórki
- kawałek tofu naturalnego SOLIDA FOOD
- garść migdałów 

Banana i mango blendujemy.
Migdały mielimy w młynku. 
A tofu rozgniatamy widelcem. 
Wszystkie składniki wrzucamy do miseczki, mieszamy i gotowe :) 





smacznego :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz