Melona, ja tym razem dostałem melona Galia, obieramy ze skóry, usuwamy pestki. Tak przygotowanego melona kroimy w plastry lub kostkę, wkładamy do zamykanego pojemnika i do zamrażarki.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihvc8NZWiJR0ycr1u_YYmtaq7HZgbwSqEuws37peZJsZxY2KR3TLGe9Vh2Jic1pK_ztYw2us53eun_sbFXiKdKeldcihe4TpLvfo1FsJotOXK7gizoMsV2hcWO0Pt04vB4_0fSo2qqwcIb/s1600/2014-08-02+16.13.02.jpg) |
przed zamrożeniem |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgP4uyV2g0I1yqa_BZN_hQurA44i2VpP1k5DYgQ9u5dPrExUu243BfubyHZ1f98AyWzC0IG47LoR8L1yVwnaEPvIlbDOI5Idujvp4J1oi-P3s4wiIyEs6dpDA3ratP1dW_Q5IK4JIMawQj8/s1600/2014-08-02+21.19.56.jpg) |
po zamrożeniu :) |
O melonach pisaliśmy już przy okazji melona Kantalupa
TUTAJ i
TU.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz