niedziela, 2 grudnia 2012

Spaghetti z kurczakiem i fasolką szparagową

Mogę powiedzieć to z pełną odpowiedzialnością, że kurczak to jedno z moich ulubionych mięsek. Jak go widzę to aż się cały trzęsę...  zdarza się że poszczekam i poskuczę. Normalnie szaleństwo.

No ale kurczaczka można podawać na tysiące sposobów. Dziś będzie taki światowy :)

Potrzebujemy:

- makaron spaghetti (jak zwykle mąka durum i bez jajek - żeby w biodra nie poszło) - połamany na mniejsze kawałki
- KURCZACZEK!!!!! (pierś)
- i zielenina w postaci fasolki szparagowej (mrożona, cięta)

Gotujemy wszystko razem - 10 minut, odcedzamy, później kurczaczka kroimy na mniejsze porcję i to wszystko :)

Efekt:


Smacznego

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz