niedziela, 16 czerwca 2013

Puszkowa ryba nie zawsze nie zdrowa - Wątróbki z dorsza z marchewkowym spaghetti

Kolejny odcinek naszego cyklu "puszkowa ryba nie zawsze nie zdrowa" :) Tym razem upolowane przez mamę wątróbki z dorsza z wód Islandii AJTEL ICELAND.




Już kiedyś podawaliśmy z nimi przepisy - z kukurydzą oraz z fasolką szparagową . Tym razem przepis na wątróbki z dorsza z marchewkowym spaghetti :)

Potrzebujemy:

- wątróbki dorszowe z wód Islandii AJTEL ICELAND
- marchew (1 sztuka)
- natka pietruszki (garść świeżej posiekanej)

Wątróbki odcedzamy z zalewy. Marchewkę obieramy i obieraczką do warzyw robimy marchewkowe spaghetti czyli paski marchewki. Dodajemy do odcedzonej rybki, dodajemy też natkę pietruszki, mieszamy  gotowe :)

to nasze marchewkowe spaghetti 

a to gotowy obiadek :)



smacznego :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz