Kolejny odcinek naszego cyklu "puszkowa ryba nie zawsze nie zdrowa" :) Tym razem upolowane przez mamę wątróbki z dorsza z wód Islandii AJTEL ICELAND.
Już kiedyś podawaliśmy z nimi przepisy - z kukurydzą oraz z fasolką szparagową . Tym razem przepis na wątróbki z dorsza z marchewkowym spaghetti :)
Potrzebujemy:
- wątróbki dorszowe z wód Islandii AJTEL ICELAND
- marchew (1 sztuka)
- natka pietruszki (garść świeżej posiekanej)
Wątróbki odcedzamy z zalewy. Marchewkę obieramy i obieraczką do warzyw robimy marchewkowe spaghetti czyli paski marchewki. Dodajemy do odcedzonej rybki, dodajemy też natkę pietruszki, mieszamy gotowe :)
to nasze marchewkowe spaghetti
a to gotowy obiadek :)
smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz